Personvern

Tveitan Maskinutleie tar personvern på alvor og behandler dine personopplysninger etter de lover og regler som gjelder for behandling av personopplysninger og dine rettigheter. Alle tredjeparter benyttet på våre nettsider er i henhold til EUs lovgivning, GDPR.

Mesteparten av våre informasjonskapsler (cookies) lagres via tredjepartsaktører via script. Tveitan Maskinutleie forholder seg til de gjeldende reglene for disse. Informasjonskapsler er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. Vi benytter oss av denne informasjonen til å videreutvikle og optimalisere våre nettsider, slik at det blir en bedre opplevelse for alle våre brukere.

Om ønskelig kan man i de fleste nettlesere skru av bruk av informasjonskapsler. Vanligvis finner du slike innstillinger under «sikkerhet», «innstillinger» eller tilsvarende i din nettleser. Du kan lese mer om dette på nettvett.no

På våre nettsider bruker vi følgende eksterne verktøy:

  • Google Analytics – analyseverktøy
  • Kontaktskjema

Informasjonskapsler for analyse

Tveitanmaskinutleie.no benytter Google Analytics. En utbredt nettanalysetjeneste på internett. Google (databehandleren) benytter denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden. Det blir satt sammen rapporter om aktivitet til nettsideoperatørene og andre tjenester som er knyttet til nettsideaktivitet og internettbruk. Tveitan Maskinutleie er databehandleransvarlig og benytter denne informasjonen til å sette sammen rapporter som hjelper oss med å optimalisere nettsiden videre.

Man kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data på deres personvern og vilkår-sider.

Informasjonskapsler fra Google Analytics innstilles til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Ønsker en å reservere seg mot all registrering gjort av Google Analytics er dette mulig ved å installere et tillegg i nettleseren din. Les mer om Googles Analytics Opt-outBrowserAdd-on her.

_ga, _gi og __utm er eksempler på kjente informasjonskapsler Google Analytics bruker.